Medlem

Som erhverv står vi stærkest, når vi står sammen. Derfor er det politiske arbejde og muligheden for at få indflydelse på landbrugspolitikken én af de ting, du med dit medlemskab støtter allermest. Dit medlemskab sikrer en sammenhængende dialog mellem de lokalpolitiske, landsdækkende og EU-baserede diskussioner.

Med dit medlemskab giver du LandboThy den bedste mulighed for at arbejde for, at du også i fremtiden får de bedste produktionsmuligheder.

Ud over det politiske er du som medlem af LandboThy med til at sikre, at dit landbrug også i fremtiden er konkurrencedygtigt, innovativt og i front. Derfor er uvildig rådgivning med fagligheden i top en anden central grundpille i dit medlemskab.

Dit medlemskab er med til at sikre, at vi i LandboThy altid har den nyeste viden tilgængelig.

Derudover får du selvfølgelig også en masse kontante medlemsfordele, som eksempelvis Landbrugsavisen, adgang til landmandsinfo.dk og forsikringer – du kan læse meget mere under medlemsfordele.

For at høre mere er du velkommen til at kontakte LandboThys formand Leif Gravesen på tlf. 2020 7636 eller Afdelingschef Administration Lone Poulsen

Lone Poulsen

  • Kontorassistent
  • Telefon: 96185707
  • Mobil: 51526592
  • E-mail: lp@landbothy.dk
Specialer
Medlemsservice