Om LandboThy

Fagligt i top, politisk i front - Fuld valuta for kontingentet

Stadig større og mere komplekse landbrugsbedrifter skaber et stigende behov for stærk faglig rådgivning og et lokalt politisk talerør.

LandboThys styrke er vores medlemmer – derfor arbejder vi hårdt for at gøre en forskel for dig. Det gør vi både politisk i forhold til de overordnede produktionsmuligheder og i det daglige for at kunne levere uvildig rådgivning af allerhøjeste kvalitet.

Lokale landmænds samlende stemme

Som medlem af LandboThy sikrer du, at vi fortsat har en stærk og samlet stemme, der taler din sag over for politikere, myndigheder og meningsdannere i lokalområdet. LandboThy er dit lokale talerør. Gennem et stærkt tværkommunalt samarbejde arbejder vi for at give dig bedre produktionsmuligheder.

Og vores indflydelse stopper ikke lokalt.

Landbruget spiller en afgørende rolle i det danske samfund. Vi er fødevareproducenter, landboere, naturforvaltere, energiproducenter osv. I LandboThy arbejder vi konstruktivt med at skabe dialog med politikerne og andre interessenter, så vi i en positiv ånd kan stå sammen om at løse Danmarks fremtidige udfordringer – med landbruget som aktivt medspillende erhverv.

En bestyrelse der gør en forskel

LandboThys bestyrelse arbejder målrettet med markante holdninger til landbrugets rolle i dit lokalsamfund, hvor deres stærke samarbejde med lokale politikere sikrer vores samlede politiske indflydelse i aktuelle problemstillinger.

Bestyrelsens arbejde gør en forskel blandt lokalpolitikerne. Vi sætter dagsordenen på tværs af kommunale grænser.

Se bestyrelsen HER