Strategi

VI GØR EN FORSKEL FOR DIG

I LandboThy arbejder vi ud fra Strategi 2016, hvor de centrale ben er MENNESKER, VIDEN og MÆRKEVARE.  Hertil knytter sig tre nøgleord: FORRETNING, HANDLING og OPLEVELSER, som udmønter sig i følgende mål:

Vi vil være det foretrukne valg for forretningsskabende landmænd og andre mindre og mellemstore virksomheder i Thy, på Mors, Hannæs og Thyholm!

Alle, der gerne vil have del i vores solide viden, vil vi byde velkomne og arbejde seriøst for. Vi vil være opsøgende i arbejdet med at få nye kunder også uden for lokalområdet. Viljen til at skabe forretning vil være vores udgangspunkt, fordi forretningen i dag er det, der giver mulighed for udvikling i morgen.

 

Vi vil være de dygtigste til at rådgive om at drive og udvikle landbrug og andre mindre og mellemstore virksomheder

I alt, hvad vi gør, vil vi være en god forretning for vores medlemmer og kunder. Det betyder blandt andet, at vi vil skabe en sund og værdiskabende forretning inden for alle forretningsområder.

Vi er en videnvirksomhed, og gennem alle rådgivningsfaser skal vores kompetencer og tværfaglighed medvirke til, at vi giver den bedste rådgivning.

 

Vi vil skabe oplevelser, være handlekraftige og en lokal medspiller

Vi vil være synlige, tydelige og opsøgende, så vi fortsat fremstår som en attraktiv samarbejdspartner – både for medlemmer, kunder og andre aktører