Kom med på gårdbesøg og få en oplevelse udover det sædvanlige! Den 19. september slår vi stalddørene op for alle, der vil klappe en ko, møde en rigtig landmand og se hvor maden kommer fra. For at værne om din og andres sikkerhed og sundhed, skal du i år forhåndsbooke dit besøg til Åbent Landbrug.

VÆRTSPARRENE VED ÅBENT LANDBRUG 2021
NY SKEELSGAARD

Her bor Hanne og Carsten Christensen sammen med Maja, Magnus og Mille. De er 1. generations landmænd, og deres primære produktion er mælkeproduktion. De har 275 køer, 260 kalve, får, og en enestående samling af islandske heste- derudover dyrker de også majs, græs og korn på 320 hektar.

MARIESMINDE LANDBRUG

Her bor Kristian og Sanne sammen med deres søn Hans-Kristian. De er 9. generations landmænd, og deres primære produktion er slagtegrise. De har 2.000 grise og dyrker derudover også korn, raps, majs, græs og spinat på ca. 1.050 hektar.

ELMEGAARDEN

Her bor Lars og Trine sammen med deres børn Ida, Magnus, Alexander, Frederik og Caroline. De er 1. generations landmænd, og den primære produktion er mælkeproduktion. De har 930 køer og 200 kalve, og dyrker derudover også majs, græs og roer på 663 hektar.

NY MAJGAARD

Her bor Mette og Klaus Iversen sammen døtrene med Neija, Helle, Line og Ida. De er 4. generations landmænd, og deres primære produktion er mælkeproduktion. de har 190 køer og 190 kalve. Der dyrkes også majs, græs og korn på 170 hektar.

SDR. BYSKOV

Her bor Esper og Heidi sammen med børnene Mads-Emil, Malde, Inger-Maja og Mikkel. De er 2. generations landmænd, og deres primære produktion er mælkeproduktion. De har 370 køer og 370 kalve. Men dyrker også majs, græs, korn og raps på 310 hektar.

Tilmeld dig her

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev få nyheder direkte i din indbakke. Vi holder dig opdateret om alt fra ny viden og udviklingen i landbruget til spændende nyheder og begivenheder.

Erhversparterner Thy's logo i 2 grønne nuancer BKNord arkitekter og ingeniørers logo i sort Thymæglernes logo i sort KvægXpertens logo i rød og sort LandboUngdoms logo i sort KvægXpertens lgo Seges' logo i sort