Opfølgningskursus planteværn og sprøjteteknik

Fra 1. juli 2020 blev det et krav at forhandlerne skal tjekke, at du som køber af plantebeskyttelsesmidler, har den nødvendige autorisation.

Bliv opdateret med den nyeste viden om sprøjter, sprøjteteknik, skadegørere, plantebeskyttelse, lovgivning og meget mere

Alle sprøjteførere skal ud over at have sprøjtebevis/-certifikat også gennemføre et opfølgningskursus hvert 4. år. Har du været på opfølgningskursus i efteråret 2016 eller foråret 2017, er det nu tid for opfølgning. Gennemført kursus + sprøjtebevis/-certifikat giver autorisation til køb og brug af planteværnsmidler i 4 år.

Kurserne er AMU-kurser, som udbydes i samarbejde med Nordjyllands Landbrugsskole.

Prisen er 126 kr. i deltagerbetaling og 875,- kr. for forplejning, kursusmateriale og lokaler.

For kursister med anvendt videregående uddannelse vil prisen være ca. 1.700 kr.


Coronapas

Det er et krav fra myndighederne, at alle kursister der deltager på AMU-kursus har en negativtest som er mindre end 72 timer gammel.

Tilmelding

foregår via hjemmesiden www.efteruddannelse.dk, hvor du skal logge ind med NemId eller medarbejdersignatur/erhvervs-NemId.
Skriv kursuskode (83140121m15n4) i søgefeltet for at finde kurset.
Du kan læse mere om, hvordan du gør nedenfor.

 

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Henny Bjerregaard – tlf. 9618 5724 eller hb@landbothy.dk

 

TILMELD DIG HER

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev få nyheder direkte i din indbakke. Vi holder dig opdateret om alt fra ny viden og udviklingen i landbruget til spændende nyheder og begivenheder.

Erhversparterner Thy's logo i 2 grønne nuancer BKNord arkitekter og ingeniørers logo i sort Thymæglernes logo i sort KvægXpertens logo i rød og sort LandboUngdoms logo i sort KvægXpertens lgo Seges' logo i sort