Karriere hos LandboThy

Skab en karriere hos LandboThy

Det næste skridt i den karriere. Vil du være en del af holdet?

Hos LandboThy er vi altid på udkig efter de rigtige talenter til holdet. I LandboThy finder du alt fra jurister, økonomer, svin- og kvægeksperter, jordbrugsrådgivere, receptionister og kontormedarbejdere – hver og en en vigtig brik i vores ambition om at flytte vores kunders forretning fremad.

Derfor er vi altid interesseret i at høre fra dig, hvis du deler vores ambition. Nedenfor finder du de aktuelt ledige stillinger – klik på hver stilling for at åbne det fulde stillingsopslag. Og  husk: du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til job@landbothy.dk.

Et billede med et udsyn af et landbo i hanghøj, samt familien der går i marken
Til dig der er erfaren indenfor miljørådgivning

Miljørådgiver

Til dig der drømmer om at bruge din erfaring til at optimere, skabe resultater og flytte danske landbrug ind i fremtidens marked.

Se stillingsopslaget
Close-up billede af umodent korn på en overskyet dag
Brænder du for resultater i marken?

Planteavlsrådgiver

Trives du på en arbejdsplads, hvor der er højt fagligt niveau og erfarne kollegaer omkring dig? Vi søger lige nu en planteavlsrådgiver til en
innovativ afdeling med 14 gode kollegaer.

Se stillingsopslag
Et billede i fugleperspektiv af en kvinde der sidder på et kontor ved LandboThy
Er du til tal regnskab?

Revisortrainee

Til dig der drømmer om trainee-forløbet, hvor du får plads til at udfolde dig og bringe nye digitale og fremadrettede løsninger i spil. Et forløb hvor du og din udvikling er i fokus, fordi vi ved, at jo dygtigere du bliver idag – jo bedre løsninger laver vi i morgen og i fremtiden.

Se stillingsopslag
En mand og en kvinde der sidder ved en computer og taler
Til dig med flair for tal

Revisorassistent-elev

Til dig der drømmer om elevpladsen, hvor du får ansvar, men samtidig har trygheden i erfarne kollegaer omkring dig – i et hus og en organisation,
der forener og bygger bro mellem teori og praksis, det nære og den store sammenhæng, tradition og morgendagens digitale udvikling.

Se stillingsopslaget

Send os en uopfordret ansøgning

Vi modtager altid gerne uopfordrede ansøgninger.

Send en ansøgning, hvor du introducerer dig selv og dine professionelle og personlige kompetencer.

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev få nyheder direkte i din indbakke. Vi holder dig opdateret om alt fra ny viden og udviklingen i landbruget til spændende nyheder og begivenheder.

Erhversparterner Thy's logo i 2 grønne nuancer BKNord arkitekter og ingeniørers logo i sort Thymæglernes logo i sort KvægXpertens logo i rød og sort LandboUngdoms logo i sort KvægXpertens lgo Seges' logo i sort