Karriere hos LandboThy

Karriere

Vil du være en del af holdet?

Hos LandboThy er vi altid på udkig efter de rigtige talenter til holdet. I LandboThy finder du alt fra jurister, økonomer, svin- og kvægeksperter, jordbrugsrådgivere, receptionister og kontormedarbejdere - hver og en en vigtig brik i vores ambition om at flytte vores kunders forretning fremad.

Derfor er vi altid interesseret i at høre fra dig, hvis du deler vores ambition. Nedenfor finder du de aktuelt ledige stillinger - klik på hver stilling for at åbne det fulde stillingsopslag. Og  husk: du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til job@landbothy.dk.

Kan du koble økonomi og planteavl?

Agroøkonomisk konsulent

Til dig der drømmer om at bruge din erfaring og baggrund som Cand. Merc., Cand. Oecon, Cand Oecon Agro, Jordbrugsteknolog, HD i Regnskab, din uddannelse indenfor SKAT eller lignende til at optimere, skabe resultater og flytte danske landbrug ind i fremtidens marked.

Se stillingsopslaget
Er du til tal regnskab?

Revisortrainee

Til dig der drømmer om trainee-forløbet, hvor du får plads til at udfolde dig og bringe nye digitale og fremadrettede løsninger i spil. Et forløb hvor du og din udvikling er i fokus, fordi vi ved, at jo dygtigere du bliver idag – jo bedre løsninger laver vi i morgen og i fremtiden.

Se stillingsopslag
Til dig med flair for tal

Revisorassistent-elev

Til dig der drømmer om elevpladsen, hvor du får ansvar, men samtidig har trygheden i erfarne kollegaer omkring dig – i et hus og en organisation,
der forener og bygger bro mellem teori og praksis, det nære og den store sammenhæng, tradition og morgendagens digitale udvikling.

Se stillingsopslaget

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev få nyheder direkte i din indbakke. Vi holder dig opdateret om alt fra ny viden og udviklingen i landbruget til spændende nyheder og begivenheder.