På uddannelsen Lean ledelse kombinerer du principperne i lean med dit arbejde som leder - uafhængigt af, hvilken faglig baggrund du har. Dermed bliver du i stand til at lede en lean-implementering og skabe effekt i din virksomhed både på kort og langt sigt.

Under arbejdet med lean-ledelse vil du opleve, hvordan lean skaber teamånd og motiverede medarbejdere, og hvordan din virksomhed med simple værktøjer får en fælles retning.

  • Startdato: 5. Januar 2021
  • Tilmeldingsfrist: 3. december 2020
  • Sted: AgriNord, Aalborg (Nogle af kursusdagene kan blive flyttet til LandboThy, hvis der er nok tilmeldte i vores område)

 

SVU

Der er mulighed for at få en stor del af omkostningerne dækket med bl.a. SVU

Uanset om du er selvstændig eller medhjælper kan du være berettiget til SVU. Der kan opnås en refusion på omkr. 525 kr. pr. dag, hvor du har fri til at deltage i selve uddannelsen, læse pensum, træne værktøjer m.v. I bestemmer selv, hvor mange dage du har fri. Et forslag kunne være 11 dage (7 kursusdage, 1 dag til eksamen og 3 dage til forberedelse og træning af værktøjer), hvilket giver en refusion på omkr. 5.700 kr.

Du må højst have afsluttet en erhvervsuddannelse(fx faglært landmand, agrarøkonom el. lign.) for at kunne få SVU.

Læs mere om, hvad der skal til for at være berettiget til SVU og se den aktuelle tilskudssats nedefor www.svu.dk 

Derudover er der for ansatte mulighed for at søge omstillingsfonden om ca. 8.000 kr. i støtte, hvorved nærmest alle omkostninger er dækket.

Lean kan blandt andet hjælpe dig med at minimere misforståelser og samarbejdsvanskeligheder i hverdagen.
Det fortæller Vibeke Fladkjær om i den her korte video 👇🏻
Læs mere om kurset her
Afspil filmen

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev få nyheder direkte i din indbakke. Vi holder dig opdateret om alt fra ny viden og udviklingen i landbruget til spændende nyheder og begivenheder.