I LandboThy er vi særlig opmærksomme på den ekstraordinært pressede situation I befinder jer i, hvor I på kort tid har set jeres levebrød og livsværk blive revet væk. Vi ønsker derfor at gøre opmærksomme på regionens tilbud om ekstra hjælp i en presset situation, hvor region Nordjyllands Psykosociale Kriseberedskab tilbyder en udvidet krisehjælp til jer minkavlere, jeres familie og ansatte.

Det er en traumatisk oplevelse, som der kan være brug for hjælp udefra til at bearbejde. Her fokuseres på at yde hjælp til jer gennem den behandlingsindsats I akut har brug for da konsekvenserne af aflivningerne er vidtrækkende.

Vi opfordre Jer til at tage fat i beredskabet. Direkte kontaktperson og direktør for patientforløb er Jan Mainz, der kan træffes på tlf. nr.: 25 57 90 33 eller mail: jan.mainz@rn.dk. Vi bistår også gerne med etablering af kontakt, tag da fat i økonomikonsulent Marie Louise Bøjer Thomsen på direkte tlf.nr.: 96 18 57 79 eller mail: mlt@landbothy.dk.

Regionens pressemeddelelse kan læses HER

Desuden kan I læses mere om Region Nordjyllands psykosociale beredskab HER

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev få nyheder direkte i din indbakke. Vi holder dig opdateret om alt fra ny viden og udviklingen i landbruget til spændende nyheder og begivenheder.