Bliv medlem

Bliv medlem her

Bliv medlem af LandboThy

LandboThy er for vores medlemmer - og vi arbejder hver dag for at sikre en fortsat stærk udvikling af dansk landbrug. Desto flere vi er, desto større en stemme har vi - derfor er vi glade for at du har lyst til at blive medlem.

Hvis du allerede har truffet en beslutning om at melde dig ind, eller hvis du har spørgsmål til dit medlemskab, så kontakt os - vi står klar til at hjælpe dig. Du kan ringe direkte til os, eller sende en mail til os.

Vil du gerne være medlem?

Se film: sådan hjælper vi Hanghøj Svineproduktion

Hør vores medlem Heine fortælle om de fordele, han oplever som medlem af LandboThy. Heine er selvstændig landmand og driver Hanghøj Svineproduktion og arbejder sammen med LandboThy.
Heine brugte LandboThy til rådgivning og opbakning i processen til at få sit eget landbrug. Nu bruger han LandboThy til blandt andet rådgivning om planteavl, budgettering, strategi og netværksgrupper med fokus på udvikling.

Bliv ringet op

Vil du gerne ringes op, og tale om hvordan vi kan hjælpe dig? Skriv dine kontaktinformationer og tryk på "Ring mig op".

Kontakt en rådgiver

Vil du gerne selv tage fat i en rådgiver? Vi sidder klar til at hjælpe dig - og ser frem til at tale med dig.

Lone Poulsen

Kontorassistent
96185707, 51526592
lp@landbothy.dk
Hvorfor blive medlem?

Medlemsfordele

Der er mange fordele ved at være medlem af LandboThy. Den nok vigtigste værende væksten af dit landbrug. Men du får også andre fordele - få den fulde oversigt over fordelene du kommer til at høste her.

Se alle medlemsfordele
Kontingent
Wa' koster't?

Medlemskontingent 2020

Her kan du finde alle detaljer om medlemskontingenter for LandboThy 2020.

Se kontingent

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev få nyheder direkte i din indbakke. Vi holder dig opdateret om alt fra ny viden og udviklingen i landbruget til spændende nyheder og begivenheder.