Pas din forretning. Vi har styr på dit bogholderi.

Lad os tage os af det kedelige

For rigtig mange af vores kunder er det ikke det at holde styr på et bogholderi, der har været årsagen til, at de er blevet landmand eller landkvinde. Det er fordi, de brænder for deres fag og gerne vil gøre en forskel på egne præmisser og se idéerne blive til virkelighed og gro.

Men at der er styr på pengestrømme, kreditorer, debitorer, bilag, fakturering mm. er samtidig essentielt at have styr på, hvis drømmene skal blive til virkelighed. Og man kan lige så godt have styr på forretningen helt fra start og helt fra bunden – det betaler sig på den lange bane. Hver gang.

Vores konsulenter og assistenter rådgiver dig til at finde, bygge eller købe den helt rigtige løsning i forhold til din forretning – større som mindre. Tøv ikke med at tage fat i en af vores rådgivere og lad os få overblik og styr på dit bogholderi.

Skal vi klare dit bogholderi?

Brug tiden på det, der skaber værdi

Du vækster ikke din virksomhed ved at hænge over regnskabsbøgerne. Når du lader os stå for dit regnskab får du mere tid til at servicere dine kunder og gøre det, du er god til.

En aftale der passer dit behov

Nogle virksomheder har brug for mere hjælp end andre. Derfor er vores regnskabsløsninger fleksible, så du ikke behøver købe mere hjælp end du har brug for.

Styr på tallene - hver gang

Godt nok er vi fra Thy, men tag ikke fejl - vi er skarpere til tal, end de fleste. Vi har håndteret bogføring og regnskab for vores kunder i mere end et årti. Du kan trygt overlade det til os.

Regnskab og bogholderi kan være drænende for en virksomhed, der skal tjene penge på at få beskidte hænder. Vi sætter en ære i at få dine bøger til at passe.

Margit Galsgaard, Revisorassistent - Gruppeleder, LandboThy

Bliv ringet op

Vil du gerne ringes op, og tale om hvordan vi kan hjælpe dig? Skriv dine kontaktinformationer og tryk på "Ring mig op".

Kontakt en rådgiver

Vil du gerne selv tage fat i en rådgiver? Vi sidder klar til at hjælpe dig - og ser frem til at tale med dig.

Margit Galsgård

Revisorassistent - Gruppeleder
96185744
mg@landbothy.dk

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev få nyheder direkte i din indbakke. Vi holder dig opdateret om alt fra ny viden og udviklingen i landbruget til spændende nyheder og begivenheder.