Close-up billede af et par hænder der holder jord

Jordprøver og markbesøg

To mænd: en landmand og en rådgiver, står på en mark og mærker på korn
Vi har din jord under neglene

Markbesøg

Vi har en række erfarne og kompetente eksperter, der står klar til at komme ud og besøge dine marker. Sammen gennemgår vi afgrøderne på de enkelte marker, og du får konkrete forslag i øjenhøjde til pleje af den enkelte afgrøde.
Efter markbesøget følger vi dine afgrøder: Fra såning, hele vejen igennem modningen, til de er høstet og kommet sikkert i hus.
Det gør dig i stand til bedre at planlægge og udnytte din jord på den måde, du ønsker.

Book et markbesøg
Mand står midt i en mark og snakker i telefon
Vi er altid tæt på

Klippekort til markbesøg

Sætter du pris på god rådgivning? Vi tilbyder klippekort til markbesøg på hhv. fem og ti timer. Du får selvfølgelig en bedre pris end ved enkeltbesøg, og du er sikret, at det altid er den samme rådgiver, som kender dig og din mark, som kommer ud til dig.

Tag fat i en af vores planteavlsrådgivere, og få en plan for sæsonens markbesøg.

Kontakt din planterådgiver

Hvorfor skal du tage jordprøver?

Ønsker du at optimere udbyttet af din jord? Så bør du starte med at danne dig et overblik over jordens tilstand ved at foretage jordprøver. Når du ved, hvordan din mark har det, kan du dyrke den endnu bedre.

Hvis der er udbyttebegrænsende faktorer, der påvirker din høst, kan en jordbundsprøve fortælle dig, hvad din jord trænger til for at give dine afgrøder de optimale vækstforhold. Vi anbefaler, at du får taget jordbundsprøver hvert 5. år.

Kontakt din rådgiver
Ikon der indeholder en lyspærer der signalere en idé

Bedre jord. Bedre udbytte

Din jords helbred påvirker dit udbytte. Når du jævnligt tager jordbundsprøver kan du være sikker på at dine afgrøder har bedst mulige vækstforhold - og at får størst muligt afkast af dit arbejde.

Både i form af penge og arbejdsglæde.

Ikon der indeholder en lyspærer der signalere en idé

Fang problemer i opløbet

Vi anbefaler at tage jordbundsprøver hvert 5. år. Når du følger med i din jords tilstand kan du bedre fange eventuelle problemer, inden de opstår. Det kan spare dig for tab, der ellers kunne være undgået.

Så har du altid ro i maven.

Ikon der indeholder en lyspærer der signalere en idé

Overblik over dine muligheder

Overvejer du at omlægge dit landbrug? Når du kender din jord kan du lave en mere nøjagtig handlingsplan for hver af dine marker, og på sigt spare både tid, risiko og penge på omlægningen.

Så gør du det lettest for dig selv.

Jeg kan godt li' at have styr på min jord. Derfor går jeg op i at kende markernes helbred og muligheder. Det giver mig ro i maven og mere overskud til mit arbejde.

Heine Kjeldgaard, Landmand

Bliv ringet op

Vil du gerne ringes op, og tale om hvordan vi kan hjælpe dig? Skriv dine kontaktinformationer og tryk på "Ring mig op".

Kontakt en rådgiver

Vil du gerne selv tage fat i en rådgiver? Vi sidder klar til at hjælpe dig - og ser frem til at tale med dig.

Billede af Michael Riss, en ansat hos LandboThy

Michael Riis

Afdelingschef Planter & Miljø
96185725, 61748034
mr@landbothy.dk

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev få nyheder direkte i din indbakke. Vi holder dig opdateret om alt fra ny viden og udviklingen i landbruget til spændende nyheder og begivenheder.

Erhversparterner Thy's logo i 2 grønne nuancer BKNord arkitekter og ingeniørers logo i sort Thymæglernes logo i sort KvægXpertens logo i rød og sort LandboUngdoms logo i sort KvægXpertens lgo Seges' logo i sort