Solopgang med et horisontalt udsyn over en mark med runde halmballer

LandboThy er en del af Landbrug & Fødevarer

Landbrug og Fødevarer: En del af en større fortælling og forening

Vores medlemskab af Landbrug & Fødevarer giver mulighed for at få indflydelse på landbrugspolitikken og er én af de ting, du med dit medlemskab støtter allermest. Dit medlemskab sikrer en sammenhængende dialog mellem de lokalpolitiske, landsdækkende og EU-baserede diskussioner.

Vi er en forening og en forretning – men først og fremmest menneskerne i midten. Dem, der bygger bro mellem relevante parter, ser og skaber nye løsninger, der sikrer fremtiden for vores medlemmer, kunder, region og fag.

Samtidig vil vi være det bedste eksempel på at være det regionale landbrugs proaktive stemme i det nationale spil – og ikke mindst omvendt.

Det er det vores engagement i den store forening skal bidrage til – og vi håber du vil være med.

Få mere af vide om Landbrug & Fødevarer her

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev få nyheder direkte i din indbakke. Vi holder dig opdateret om alt fra ny viden og udviklingen i landbruget til spændende nyheder og begivenheder.

Erhversparterner Thy's logo i 2 grønne nuancer BKNord arkitekter og ingeniørers logo i sort Thymæglernes logo i sort KvægXpertens logo i rød og sort LandboUngdoms logo i sort KvægXpertens lgo Seges' logo i sort