Landmand fra hanghøj svineproduktion der står foran en traktor

Legater og fonde: Niels Smed Søndergaards Thy-Fond

Legater og fonde du kan søge

Niels Smed Søndergaards Thy-Fond Fonden, hvis formål er at virke til gavn for befolkningen i Thy (fra Oddesund til Lund Fjord), vil i december 2019 kunne uddele legater til:

  • personer, foreninger eller institutioner, der ved særligt arbejde, studium, forskning eller forsøg har bidraget til udvidelse eller forbedring af produktion og metoder indenfor dansk erhverv, i særdeleshed i landbruget.
  • personer, der har hjemmeadresse i Thy, til videreuddannelse på landbrugsskoler, fagskoler og universiteter til studierejser i forbindelse hermed, især efter første års studier er afsluttet. – Der lægges vægt på, at uddannelsen er påbegyndt.

Ansøgningen skal være fondets formand, Esben Oddershede, Klitmøllervej 88, 7700 Thisted (mail: esben.oddershede@mail.tele.dk) i hænde senest den 1. november 2020. Hent ansøgningsskemaet til Niels Smed Søndergaards Thy Fond: 

Ansøgningsskema

Ansøgningsskema pdf.

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev få nyheder direkte i din indbakke. Vi holder dig opdateret om alt fra ny viden og udviklingen i landbruget til spændende nyheder og begivenheder.

Erhversparterner Thy's logo i 2 grønne nuancer BKNord arkitekter og ingeniørers logo i sort Thymæglernes logo i sort KvægXpertens logo i rød og sort LandboUngdoms logo i sort KvægXpertens lgo Seges' logo i sort