Et billede i normal perspektiv, med grønt korn i fokus

Økologi - Hvor skal dit landbrug være i fremtiden?

Overvejer du at omlægge til økologisk landbrug?

Ca 10% af arealerne i DK drives økologisk. Den økologiske driftsform stiller andre krav til landmanden end den konventionelle. Andre virkemidler tages i brug, når der skal udarbejdes en strategi for ukrudts- og sygdomsbekæmpelse. Er du interesseret i at høre mere om regler og betingelser for at kunne sætte det røde Ø mærke på dine produkter eller er du draget af den faglige udfordring, så tag fat i en af vores specialister på området økologisk planteavl. 

Vi ser helt sikkert flere og flere landbrug omlægge sig til økologisk produktion. Så selvfølgelig er vi med til at understøtte vores medlemmer, så de gør det klogest.

Henrik Hardboe Galsgaard, Adm. dir., LandboThy

Bliv ringet op

Vil du gerne ringes op, og tale om hvordan vi kan hjælpe dig? Skriv dine kontaktinformationer og tryk på "Ring mig op".

Kontakt en rådgiver

Vil du gerne selv tage fat i en rådgiver? Vi sidder klar til at hjælpe dig - og ser frem til at tale med dig.

Billede af Michael Riss, en ansat hos LandboThy

Michael Riis

Afdelingschef Planter & Miljø
96185725, 61748034
mr@landbothy.dk

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev få nyheder direkte i din indbakke. Vi holder dig opdateret om alt fra ny viden og udviklingen i landbruget til spændende nyheder og begivenheder.

Erhversparterner Thy's logo i 2 grønne nuancer BKNord arkitekter og ingeniørers logo i sort Thymæglernes logo i sort KvægXpertens logo i rød og sort LandboUngdoms logo i sort KvægXpertens lgo Seges' logo i sort