EU tegn ovenpå et underlag der forestiller numeriske data

Få et konkret overblik over persondataforordningen

Få styr på persondataforordningen – det kan blive dyrt at lade være

25. maj 2018 trådte EU’s Databeskyttelsesforordning (”GDPR”) og den danske Databeskyttelseslov i kraft. For virksomheder medfører forordningen et større ansvar og flere forpligtelser i forbindelse med behandlingen af personoplysninger om medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere. Hvis ikke man efterlever de forpligtelser og krav der er, kan det få alvorlige konsekvenser idet bødestørrelsen er op til 4% af et års omsætning.

Helt konkret betyder det for den enkelte virksomhedsejer at der skal dannes et overblik over hvilke persondata man behandler, hvordan man sikrer god dataskik og at man får styr på de dokumenter der er nødvendige for at kunne overholde sin dokumentations- og oplysningspligt.

Til det står vi klar med en konkret og overskuelig løsning, der kan give dig ro omkring persondataforordningen.

Vi kan hjælpe med at skabe overblik over hvad forordningen konkret betyder for dig og din virksomhed, og vi hjælper dig med at nå i mål med de konkrete tiltag, som er nødvendige for at overholde loven.

Få hjælp til at overskue persondataforordningen

Bliv ringet op

Vil du gerne ringes op, og tale om hvordan vi kan hjælpe dig? Skriv dine kontaktinformationer og tryk på "Ring mig op".

Kontakt en rådgiver

Vil du gerne selv tage fat i en rådgiver? Vi sidder klar til at hjælpe dig - og ser frem til at tale med dig.

Medarbejder hos LandboThy ved navn Morten Spanggaard

Morten Spanggaard

Afdelingschef Strategi & Virksomhedsledelse
96185772
msp@landbothy.dk

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev få nyheder direkte i din indbakke. Vi holder dig opdateret om alt fra ny viden og udviklingen i landbruget til spændende nyheder og begivenheder.

Erhversparterner Thy's logo i 2 grønne nuancer BKNord arkitekter og ingeniørers logo i sort Thymæglernes logo i sort KvægXpertens logo i rød og sort LandboUngdoms logo i sort KvægXpertens lgo Seges' logo i sort