LandboThy_profil

LandboThy - Vi er din landbrugsforening

Det, at være med til at gøre vores kunders forretninger til en succes... det er hele drivkraften bag LandboThy.

Administrerende direktør Henrik Hardboe Galsgaard
Traktor der kører ud fra en lade og ud på en stor korn mark
Hvem er vi?

Se film: LandboThy - En landbrugsforening der går op i dig

Vi er LandboThy. Siden 1841 har vi hjulpet landbrug og erhvervslivet med rådgivning, erfaring, økonomi og jura. Og vi skuffer aldrig. Vi vil være det naturlige samlingspunkt for erhvervslivet i vores region, når det gælder viden, politisk indflydelse, relevante ydelser, rådgivning, udvikling og fællesskab. Samtidig vil vi være det bedste eksempel på at være det regionale landbrugs proaktive stemme i det nationale spil – og ikke mindst omvendt.

Bygger bro

En landbrugsforening der bygger bro

Vi befinder os i midten af alting. Vi har bolden, for der er ikke plads til andre i midten – og derfor er vores pligt og fornemmeste opgave at bygge bro og skabe forbindelse mellem relevante spillere på tværs af marked, viden og politik.

Ikon der indeholder en lyspærer der signalere en idé

Vi tænker nyt

Vi kan ikke møde fremtidens udfordringer ved alene at gøre det, vi gjorde i går. Derfor anerkender vi behovet for at eksperimentere, tage chancer og skabe nye løsninger ovenpå de eksisterende.

dyrker fællesskabet

Vi dyrker fællesskabet

Vi tror på, at ingen kan stå alene, og at fremtiden skabes via samarbejde og fællesskab. Vi er ikke altid enige med vores partnere, kunder, medlemmer, politikere etc. Men vi tror på, at det altid kan betale sig at finde fællesmængde og arbejde sammen ud fra dette.

Skuffer aldrig

Vi skuffer aldrig

Herude på landet handler det om tillid. Tillid til hinanden og tillid til, at det der bliver sagt og lovet, også er det, der rent faktisk sker. Ellers bliver der hul i forbindelsen og samarbejdet får et knæk. Og det eneste, der er værre end en sur landmand, er en skuffet en af slagsen. Det skal vi undgå.

to mænd der står inde i en lade foran et hjul der sidder på en gul landbrugsmaskine
Hvad driver os?

Se case: Troen på at samarbejde og fællesskab kan flytte holdninger og handlinger

Vi tror på, at ingen kan møde fremtidens udfordringer alene – og at samarbejde flytter både holdninger og handlinger. Derfor bygger vi bro mellem landbruget og resten af landet, og hjælper vores kunder med at udvikle deres forretning.

Det er derfor vi siger ”Lever af viden – leverer varen”.

Et billede af forskellige sider af LandboThy's magasin
Få overblikket

Download LandboThy-brochuren

Vi dækker hele din forretning. I vores profilbrochure får du et samlet overblik over hvilke opgaver vi hver dag løser for vores landbrugs- og erhvervskunder. Du kan læse cases fra udvalgte, selvstændige landmænd og få blik for de resultater, vi har skabt sammen med dem. Klik nedenfor og download den digitale brochure direkte.

Download brochuren
SEGES logo
En del af noget større

En samlet regional stemme

Vi bygger bro mellem vores medlemmer, det lokale erhvervsliv og resten af Danmark. Og som forening sikrer vi at vores medlemmer fortsat har en stærk og samlet stemme, der taler din sag over for politikere, myndigheder og meningsdannere. Både i lokalområdet – og i hele Danmark.

Landbruget spiller en afgørende rolle i det danske samfund. Vi er fødevareproducenter, landboere, naturforvaltere, energiproducenter osv. I LandboThy arbejder vi konstruktivt med at skabe dialog med politikerne og andre interessenter, så vi i en positiv ånd kan stå sammen om at løse Danmarks fremtidige udfordringer – med landbruget som aktivt medspillende erhverv.

Mand står midt i en mark og snakker i telefon
Lad os arbejde sammen

Vi er klar til at flytte din forretning

Vi er til for at flytte din forretning fremad. Og vi ved, at det kan være svært at overskue mulighederne – uanset om du driver landbrug eller en anden virksomhed.
Derfor tilbyder vi altid et gratis og uforpligtende møde med én af vores rådgivere, hvor du kan få overblik over den bedste vej for netop din virksomhed.

Skal vi mødes? Klik nedenfor, og tag fat på én af vores medarbejdere.

Kontakt din rådgiver

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev få nyheder direkte i din indbakke. Vi holder dig opdateret om alt fra ny viden og udviklingen i landbruget til spændende nyheder og begivenheder.

Erhversparterner Thy's logo i 2 grønne nuancer BKNord arkitekter og ingeniørers logo i sort Thymæglernes logo i sort KvægXpertens logo i rød og sort LandboUngdoms logo i sort KvægXpertens lgo Seges' logo i sort