Mand står midt i en mark og snakker i telefon

Energi & Miljø

I vores verden kan det nogle gange være en udfordring at holde styr på og bevare overblikket over diverse formalia, når det kommer til miljø og energi i forhold til din bedrift. Specielt når der sker ændringer på bedriften, er der meget der skal vurderes, anmeldes og godkendes hos diverse offentlige instanser. Det rådgiver og hjælper vi gerne med. Samtidig findes der også en masse tilskud, der kan søges – men hvilket er rigtigt for netop dig og din bedrift?

Landmand bliver rådgivet af en rådgiver inde på et kontor hos LandboThy
Energi & Miljø

Miljøansøgninger

Ved ændringer i husdyrproduktion eller i udspredningsareal hjælper vi dig med at udarbejde ansøgning og står for kommunikationen med myndigheder. Det er muligt at anmelde forskellige typer af anlægs- og produktionsændringer i husdyrbrug, uden dette udløser fornyet krav om miljøgodkendelse.
Kontakt vore rådgivere, hvis du går med tanker om ændringer i din bedrift.

billede af heino hansen fra hanghøj svineproduktion på en mark med sin hund
Energi & Miljø

Miljøvurdering

Inden du køber ejendom, ændrer på dit husdyrhold eller arealer, bør miljømæssige muligheder og begrænsninger analyseres. En miljøvurdering sikrer dig et godt beslutningsgrundlag.

Bliv ringet op

Vil du gerne ringes op, og tale om hvordan vi kan hjælpe dig? Skriv dine kontaktinformationer og tryk på "Ring mig op".

Kontakt en rådgiver

Vil du gerne selv tage fat i en rådgiver? Vi sidder klar til at hjælpe dig - og ser frem til at tale med dig.

Medarbejder hos LandboThy ved navn Jørgen Røhrmann

Jørgen Røhrmann

Miljørådgiver
96185730, 21616985
jr@landbothy.dk

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev få nyheder direkte i din indbakke. Vi holder dig opdateret om alt fra ny viden og udviklingen i landbruget til spændende nyheder og begivenheder.

Erhversparterner Thy's logo i 2 grønne nuancer BKNord arkitekter og ingeniørers logo i sort Thymæglernes logo i sort KvægXpertens logo i rød og sort LandboUngdoms logo i sort KvægXpertens lgo Seges' logo i sort