En landmand og en rådgiver der sidder ved en computer og snakker

IT Rådgivning

I en verden, hvor stadig mere og mere foregår digitalt, er IT-systemer og hardware centrale værktøjer. Vi hjælper med behovsafdækning, rådgivning og salg af software og hardware. Hvis ikke vi kan hjælpe, så kender vi nogen der kan.

En person der peger på en computerskærm
IT Rådgivning

Sikker mail

Vurdere du at en mail du skal sende indeholder følsomme oplysninger, og at du vil sikre dig, at e-mailen bliver sendt med passende sikkerheds niveau – Så skal du anvende sikkermail.

Send sikker mail her
Medarbejder Hos LandboThy snakker i telefon
IT Rådgivning

Support

Vi er selv hver dag afhængige af IT og systemer der fungerer. Vores konsulenter sidder også klar til at hjælpe dig. Vi tager imod alle spørgsmål og hvis ikke vi kan hjælpe, så kender vi nogen der kan.

Mejetærsker på en mark
IT Rådgivning

Salg af it udstyr

Idag er det nærmest umuligt at drive en virksomhed uden de rette IT-systemer og det rigtige udstyr. Vi har konsulenter klar til at behovsafdække og rådgive om den helt rigtige løsning til dig. Vi kan også levere udstyr til konkurrencedygtige priser. Vi hjælper med:

Valg af hardware / udstyr
Opsætning af computer
Sikkerhed – antivirus og firewall

Bliv ringet op

Vil du gerne ringes op, og tale om hvordan vi kan hjælpe dig? Skriv dine kontaktinformationer og tryk på "Ring mig op".

Kontakt en rådgiver

Vil du gerne selv tage fat i en rådgiver? Vi sidder klar til at hjælpe dig - og ser frem til at tale med dig.

Medarbejder hos LandboThy ved navn Peter Hansen

Peter Hansen

System- og administrationsassistent
96185709
phh@landbothy.dk

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev få nyheder direkte i din indbakke. Vi holder dig opdateret om alt fra ny viden og udviklingen i landbruget til spændende nyheder og begivenheder.

Erhversparterner Thy's logo i 2 grønne nuancer BKNord arkitekter og ingeniørers logo i sort Thymæglernes logo i sort KvægXpertens logo i rød og sort LandboUngdoms logo i sort KvægXpertens lgo Seges' logo i sort