To mænd: en landmand og en rådgiver, står på en mark og mærker på korn

Medlem

Som erhverv står vi stærkest, når vi står sammen. Derfor er det politiske arbejde og muligheden for at få indflydelse på landbrugspolitikken én af de ting, du med dit medlemskab støtter allermest. Dit medlemskab sikrer en sammenhængende dialog mellem de lokalpolitiske, landsdækkende og EU-baserede diskussioner.

Med dit medlemskab giver du LandboThy den bedste mulighed for at arbejde for, at du også i fremtiden får de bedste produktionsmuligheder.

Ud over det politiske er du som medlem af LandboThy med til at sikre, at dit landbrug også i fremtiden er konkurrencedygtigt, innovativt og i front. Derfor er uvildig rådgivning med fagligheden i top en anden central grundpille i dit medlemskab.

Dit medlemskab er med til at sikre, at vi i LandboThy altid har den nyeste viden tilgængelig.

Derudover får du selvfølgelig også en masse kontante medlemsfordele som eksempelvis Landbrugsavisen, forsikringer blandt andet.

To medarbejdere hos LandboThy der står udendørs og snakker
Medlem

Bliv medlem her

LandboThy er for vores medlemmer – og vi arbejder hver dag for at sikre en fortsat stærk udvikling af dansk landbrug.

Læs mere
Mand og kvinde der ligger på græsset med en sort labrador
Medlem

Medlemsfordele

Som medlem får du adgang til en masse fordele. Få overblik dem alle her.

Læs mere
Landmand der går inde i en grisestald
Medlem

Kontingent

Få overblik over hvad det koster at være med her.

Læs mere
Solopgang med et horisontalt udsyn over en mark med runde halmballer
Medlem

Landbrug og Fødevarer

LandboThy er medlem af Landbrug & Fødevarer. Vores medlemskab giver mulighed for at få indflydelse på landbrugspolitikken og er én af de ting, du med dit medlemskab støtter allermest.

Læs mere

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev få nyheder direkte i din indbakke. Vi holder dig opdateret om alt fra ny viden og udviklingen i landbruget til spændende nyheder og begivenheder.

Erhversparterner Thy's logo i 2 grønne nuancer BKNord arkitekter og ingeniørers logo i sort Thymæglernes logo i sort KvægXpertens logo i rød og sort LandboUngdoms logo i sort KvægXpertens lgo Seges' logo i sort