Økonomi og jura

Økonomi & Jura

Som landmand har du brug for rådgivning fra konsulenter, der tager din virksomhed lige så seriøst som dig. Vores specialiserede konsulenter og assistenter hjælper dig til at optimere og udvikle dit arbejde hjemme på kontoret.

Vi kommer omkring hele din virksomhed, og i et tæt samarbejde sikrer vi, at du altid får den mest optimale løsning. Vi er bedst, når vi får etableret en tillidsfuld og langvarig relation til dig og din virksomhed. Vi er din faglige sparringspartner og den, der tør udfordre dig i udviklingen af din virksomhed.

Vi tilbyder specialiseret rådgivning inden for en lang række områder. Du kan læse mere om de enkelte fagområder herunder og du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os og høre mere om hvilken forskel, vi kan gøre for din virksomhed.

Økonomi & Jura

Bogholderi

Det er sjovere at tjene pengene, end det er at holde styr på hver eneste krone – lad os hjælpe dig med bogholderiet.

Læs mere
Økonomi & Jura

Lønadministration

Vi sørger for alt det praktiske i forbindelse med løn, så du ikke længere skal tænke på lønsedler, overførsler og indberetninger.

Læs mere
Økonomi & Jura

SUMMAX / digitalt bogholderi

SUMMAX et digitalt system, som ændrer og letter kontorarbejdet for dig som selvstændig erhvervsdrivende.

Læs mere
Økonomi & Jura

Skat og moms

LandboThys skatterådgivere er altid opdateret omkring de nyeste skatteforhold. Derfor sikrer skatterådgivning hos LandboThy dig også en optimeret skattemæssig disposition på din bedrift.

Læs mere
Økonomi & Jura

Selskaber

Selskab eller personligt eje er en individuel beslutning, der jævnligt bør tages op til revision. Vores rådgivere klæder dig på til at træffe den rigtige beslutning.

Læs mere
Økonomi & Jura

Socialjura

I tilfælde af f.eks. barsel, arbejdsløshed, efterløn, pension, sygdom og invaliditet er det godt at kende mulighederne i det offentlige system. Det kan være relevant for både dig som selvstændig og dine ansatte.

Læs mere
Økonomi & Jura

Bobehandling - skifte og uskiftet bo

Ved dødsfald skal der tages stilling til både skifte- og skatteretlige forhold.

Læs mere

Bliv ringet op

Vil du gerne ringes op, og tale om hvordan vi kan hjælpe dig? Skriv dine kontaktinformationer og tryk på "Ring mig op".

Kontakt en rådgiver

Vil du gerne selv tage fat i en rådgiver? Vi sidder klar til at hjælpe dig - og ser frem til at tale med dig.

Margit Galsgård

Revisorassistent - Gruppeleder
96185744
mg@landbothy.dk

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev få nyheder direkte i din indbakke. Vi holder dig opdateret om alt fra ny viden og udviklingen i landbruget til spændende nyheder og begivenheder.